Love & Sex

FOTO+18/ “Kamasutra e vërtetë”, pozicionet që ju çojnë në qiellin e shtatë

Studioni që sonte pozat të cilat do t’i shihni dhe verifikoni a janë të mira ashtu siç flitet për to… Ekziston një ‘kamasutra e vërtetë’ me pozicionet më komode për momentet tuaja më hot me partnerin tuaj. Femra të dashura, këto janë pozat të cilat çdo mashkull do ta çojnë në qiellin e shtatë, ndërkaq juve do t’ju ofrojnë ...Lexo të plotë

Hoqi dorë nga masturbimi për 700 ditë: Kam fituar superfuqi

Një burrë, i cili hoqi dorë nga masturbimi për 700 ditë, tha se fitoi “superfuqi” duke mos masturbuar për kaq kohë. Ai është një nga 200.000 burrat të cilët ...Lexo të plotë

Kritikat dhe ofendimet që ‘vrasin’ marrëdhënien tuaj bashkëshortore

Si të thëna nga meshkujt drejtuar femrave ashtu edhe e kundërta, pak rëndësi ka: ekzistojnë disa gjëra që nuk duhen thënë kurrë, përndryshe … lamtumirë dashuri dhe jetë e ...Lexo të plotë

Këshilla seksi për të virgjërit, ja çfarë duhet të dini

Në vijim do lexoni disa këshilla të “Cosmopolitan” për ato persona që nuk kanë asnjë përvojë seksuale deri më sot. Nëse do të ndiqni këto këshilla hera e parë ...Lexo të plotë

Më e mirë se pika G/ Ja ku ta prekni femrën dhe ta çmendni nga kënaqësia

Pika G është e fuqishme, mirëpo ekzistojnë pjesë të trupit të femrës të cilat thjesht mezi presin prekjen e mashkullit. Dhe kur njëherë i përkushtoheni, e dashura juaj do ...Lexo të plotë

Veprimet që nuk i bëjnë çiftet e lumtura

Të qenit në një marrëdhënie kërkon shumë punë. Ka kaq shumë gjëra që ju duhet të merrni në konsideratë në mënyrë që të mbani një marrëdhënie të shëndetshme, por ...Lexo të plotë

FOTO/ A shikoni një çift duke bërë seks? Një lajm i keq për ju

A shikon një çift duke kryer marrëdhënie seksuale në imazhin më poshtë? Nëse po, nuk keni një mendje të pastër. Imazhi në fakt është i përbërë nga 9 delfinë ...Lexo të plotë

HISTORIA/ “U martova me të se kishte para, tani po jetoj në ferr se më tradhëton”

U martova 5 vite më parë dhe që atëherë jetoj në ferr. Bëj seks me njeriun që aspak nuk e pëlqej. Më duhet çdo ditë ta shikoj dhe çdo ditë ...Lexo të plotë

Femra, ja ku u pëlqen meshkujve që t’i prekni

Meshkujt dallojnë nga femrat, nuk kanë shumë zona erogjene. Mirëpo, në trupin e tyre ekzistojnë pika magjike të afshit, ndërkaq asnjëra sosh nuk gjenden nën bel! A dini ku ...Lexo të plotë

20 faktet e çuditshme për seksin që nuk i keni ditur

Të gjithë themi se kemi lexuar shumë gjëra për seksin. Por me shumë gjasë që nuk i dini faktet e mëposhtme. – Numri më i lartë iLexo të plotë

HISTORIA e çuditshme, shoqja më kërkoi të bëj seks me burrin e saj, por më pas …

E dëshpëruar se po i shkatërrohej martesa, një femër i ka kërkuar shoqes së saj që të kryente marrëdhënie seksuale me bashkëshortin e saj. Një histori e komplikuar, pasi ...Lexo të plotë
Next Page »
Studioni që sonte pozat të cilat do t’i shihni dhe verifikoni a ...
Një burrë, i cili hoqi dorë nga masturbimi për 700 ditë, tha ...
Si të thëna nga meshkujt drejtuar femrave ashtu edhe e kundërta, pak ...
Në vijim do lexoni disa këshilla të “Cosmopolitan” për ato persona që ...
Pika G është e fuqishme, mirëpo ekzistojnë pjesë të trupit të femrës ...
Të qenit në një marrëdhënie kërkon shumë punë. Ka kaq shumë gjëra ...
A shikon një çift duke kryer marrëdhënie seksuale në imazhin më poshtë? ...
U martova 5 vite më parë dhe që atëherë jetoj në ferr. Bëj ...
Meshkujt dallojnë nga femrat, nuk kanë shumë zona erogjene. Mirëpo, në trupin ...
Të gjithë themi se kemi lexuar shumë gjëra për seksin. Por me ...
E dëshpëruar se po i shkatërrohej martesa, një femër i ka kërkuar ...
Seksi është një akt në të cilin japim dhe marrim duke e ...
Është i përhapur shumë mendimi që femrat janë qenie të komplikuara. Kështu ...
Një drejtuese filmash porno ka arritur të shmangë kushtet ndaluese të YouTube ...
Edhe pse shpesh shkencëtarët nga SHBA theksojnë përparësitë shëndetësore të të bërit ...
Me siguri nuk keni nevojë për ndonjë studim që t’ua tregojë këtë, ...
Në këtë shkrim do të lexoni disa këshilla të “Cosmopolitan” për ato ...
Kjo është historia e një 24-vjeçareje, e cila ka rrëfyer për psikologen ...
HARTA E FAQES SHERBIME