Whatsapp me opsion të ri në mbrojtje të privatsisë 

WhatsApp_spunte_fg

Whatsapp, tashmë ka gati opsionin e ri duke u bërë i padukshëm për telefonat tuaj. Që do të thotë nuk do të besdiseni më për çdo njoftim që ju vjen, por do ta lexoni atë vetëm duke hapur aplikacionin në celularin tuaj.

Ky ndryshim vjen pasi shumë përdorues janë shprehur të pakënaqur madje dhe të bezisur pasi atyre ju vinte çdo njoftim nga Whatsapp.

Në këtë mënyrë Whatsapp orfon për përdoruesit e tij edhe opsionin “privacy”, që do të thotë që vetëm nëse ju do të jeni të interesuar për të marrë njoftime do tu vijë njoftimi dhe jo për çfarëdolloj arsyeje.

 

Kryesore
Të ngjashme

Leave a Response

Topi i futbollit që shihni më poshtë është projektuar që të funksionojë ...
Kompania gjigante e telefonave Android, lajmëron përdoruesit e saj se të hysh ...
Falë shpërthimeve të smartphone Galaxy Note 7 të kompanisë koreane Samsung, tani ...
Disa kompani të mëdha teknologjike i kanë bashkuar forcat në përpjekje për ...
Klienti i nevrikosur tha se kompania Apple kishte refuzuar ta rimbursonin dhe ...
Themeluesi i rrjetit më të madh social Facebook, Mark Zuckerberg, ka paraqitur ...
Hulumtuesit shkencor kanë shpenzuar dekada me radhë duke parë për rreziqet që ...
Për prindërit, fëmijët e të cilëve janë të varur nga interneti, apo ...
Whatsapp, tashmë ka gati opsionin e ri duke u bërë i padukshëm ...
Pas disa muajsh pritjeje, iPhone 7 dhe 7 plus dolën më në ...
Kamping në pyll? Ngjitje në mal? Shanset janë që ju të mos ...
Qytetarët e rajonit të Ballkanit ashtu sikundër shumë shpejt qytetarët e BE-së, ...
Dashamirët e orëve unikate të dorës mund të fusin dorën thellë në ...
Aplikacioni “Snapchat”, përpos kreativitetit, është edhe i rrezikshëm për përdoruesit e tij. ...
Kompania BlackBerry nuk do të prodhojë më telefonin e vet, duke i ...
Shefi i SpaceX, Elon Musk ka prezantuar një plan ambicioz për të ...
Google ka sjellë një aplikacion të ri YouTube Go, i dizenjuar posaçërisht ...
Samsung ka prezantuar smartfonin e ri, Galaxy On8. Ky telefon vjen me ...
HARTA E FAQES SHERBIME