Prindër ky aparat mban fëmijët larg internetit 

DistractaGone-300x173

Për prindërit, fëmijët e të cilëve janë të varur nga interneti, apo për të ruajtur vëmendjen e të ftuarve në një darkë, kjo është shpikja ideale.

Në një kohë që Smartphone-t po dominojnë gjithnjë e më shumë jetën tonë, DistractaGone, nga Smart Box, pretendon që të jetë zgjidhja. Zgjidhja e vërtetë është ndoshta vetëkontrolli dhe mposhtja e frikës se mos humb diçka nga bota virtuale. Por nga momenti që vetëkontrolli na mungon dhe ‘frika e moshumbjes’ na mban zgjuar gjatë natës, kjo kuti e vogël mund të jetë zgjidhja jonë më e mirë.

Është e lehtë në përdorim, mjafton të hapësh kapakun dhe mund të vendosni brenda saj deri në katër celularë.

Më pas mbylleni dhe përcaktoni numrin e minutave apo orëve që do të qëndrojë e mbyllur. Kutia nuk do të hapet deri në përfundimin e kohës. Përmasat e saj janë 166 x 85 x 60 mm.

DistractaGone, e krijuar nga një grup projektuesish nga Amsterdami, do t’i ndihmojë përdoruesit të gjejnë qetësi në punë si dhe të shijojnë momentet me miqtë dhe familjarët.

Kryesore
Të ngjashme

Leave a Response

Topi i futbollit që shihni më poshtë është projektuar që të funksionojë ...
Kompania gjigante e telefonave Android, lajmëron përdoruesit e saj se të hysh ...
Falë shpërthimeve të smartphone Galaxy Note 7 të kompanisë koreane Samsung, tani ...
Disa kompani të mëdha teknologjike i kanë bashkuar forcat në përpjekje për ...
Klienti i nevrikosur tha se kompania Apple kishte refuzuar ta rimbursonin dhe ...
Themeluesi i rrjetit më të madh social Facebook, Mark Zuckerberg, ka paraqitur ...
Hulumtuesit shkencor kanë shpenzuar dekada me radhë duke parë për rreziqet që ...
Për prindërit, fëmijët e të cilëve janë të varur nga interneti, apo ...
Whatsapp, tashmë ka gati opsionin e ri duke u bërë i padukshëm ...
Pas disa muajsh pritjeje, iPhone 7 dhe 7 plus dolën më në ...
Kamping në pyll? Ngjitje në mal? Shanset janë që ju të mos ...
Qytetarët e rajonit të Ballkanit ashtu sikundër shumë shpejt qytetarët e BE-së, ...
Dashamirët e orëve unikate të dorës mund të fusin dorën thellë në ...
Aplikacioni “Snapchat”, përpos kreativitetit, është edhe i rrezikshëm për përdoruesit e tij. ...
Kompania BlackBerry nuk do të prodhojë më telefonin e vet, duke i ...
Shefi i SpaceX, Elon Musk ka prezantuar një plan ambicioz për të ...
Google ka sjellë një aplikacion të ri YouTube Go, i dizenjuar posaçërisht ...
Samsung ka prezantuar smartfonin e ri, Galaxy On8. Ky telefon vjen me ...
HARTA E FAQES SHERBIME