FOTO/ Kjo është ora që vlen 112,000 Dollarë, ja përse 

urwerk-emc-time-hunter-watch-01-650x358

Dashamirët e orëve unikate të dorës mund të fusin dorën thellë në xhep, këtë ua ofron firma zvicerane e orës “Urwerk”, duke prodhuar një orë me lëndë ekskluzive, ku mund të kushtojë deri më 112000 dollarë.

Ora e re me shtëpizë të zezë prej titani, nën firmën  “Urwerk Time Hunter”, mund të quhet i mençur, por kjo është përcaktuar, jo për tjetër pos në pëcjelljen e kohës, që do të thotë se, përveç shikimit të saktë të kohës, në të mund të pëcillet edhe preciziteti i saj.

Ora është bazë mekanike, përmban llogaritësin, përmes tij mund të përcillni sa sekonda keni mundur të “humbni”  brenda ditës, kjo realizohet përmes sistemit të funksionimit EMC mund të kalibroni precizitetin, transmeton RTK.

Kompania zvicerane thotë se shumica e orëve kalibron në kushte kontrolluara e nuk mund të mbajnë precizitetin në përcaktimin e kohës, duke pasur parasysh në atë se kjo varet nga mënyra e mbajtjes së orës.

Llogaritësi “Time Hunter” vazhdimisht përcjellë lëvizjet e juaja dhe llogaritë se sa mund të ndikojë në precizitetin në përcaktimin e kohës. Gjithë elektronika e orës vërtetohet me nikrogjenerator që e ka zhvilluar kompania “Maxon”, e njohur në prodhimin e e motorave për NASA, që për funksionimin e saj nuk ka nevojë për bateri.

Urwerk-EMC-Time-Hunter-aBlogtoWatch-7 urwerk-emc-time-hunter-watch-01 URWERK-EMC-Time-Hunter-Ceramic-Green-Review-SIHH-2016-3 7513949_urwerk-emc-time-hunter-watch-hands-on_t63af33f0 7493052_presenting-emc2-time-hunter-by-urwerk-ugly_t72dc965d

 

Kryesore
Të ngjashme

Leave a Response

Topi i futbollit që shihni më poshtë është projektuar që të funksionojë ...
Kompania gjigante e telefonave Android, lajmëron përdoruesit e saj se të hysh ...
Falë shpërthimeve të smartphone Galaxy Note 7 të kompanisë koreane Samsung, tani ...
Disa kompani të mëdha teknologjike i kanë bashkuar forcat në përpjekje për ...
Klienti i nevrikosur tha se kompania Apple kishte refuzuar ta rimbursonin dhe ...
Themeluesi i rrjetit më të madh social Facebook, Mark Zuckerberg, ka paraqitur ...
Hulumtuesit shkencor kanë shpenzuar dekada me radhë duke parë për rreziqet që ...
Për prindërit, fëmijët e të cilëve janë të varur nga interneti, apo ...
Whatsapp, tashmë ka gati opsionin e ri duke u bërë i padukshëm ...
Pas disa muajsh pritjeje, iPhone 7 dhe 7 plus dolën më në ...
Kamping në pyll? Ngjitje në mal? Shanset janë që ju të mos ...
Qytetarët e rajonit të Ballkanit ashtu sikundër shumë shpejt qytetarët e BE-së, ...
Dashamirët e orëve unikate të dorës mund të fusin dorën thellë në ...
Aplikacioni “Snapchat”, përpos kreativitetit, është edhe i rrezikshëm për përdoruesit e tij. ...
Kompania BlackBerry nuk do të prodhojë më telefonin e vet, duke i ...
Shefi i SpaceX, Elon Musk ka prezantuar një plan ambicioz për të ...
Google ka sjellë një aplikacion të ri YouTube Go, i dizenjuar posaçërisht ...
Samsung ka prezantuar smartfonin e ri, Galaxy On8. Ky telefon vjen me ...
HARTA E FAQES SHERBIME