Shkupi blen 30 tramvaje dhe 20 autobusë me shtytje elektrike 

shbdgfsadfdsafasd

Kreu i partisë në pushtet, Gruevski, mbrëmë  bëri të ditur  blerjen e 30 tramvajeve  dhe 20 autobusëve me shtytje elektrike, që do të qarkullojnë në rrjetin e planifikuar për tramvajin në Shkup .

“Blerja e autobusëve elektrike jo vetëm që do të arrijë të njëjtin efekt mjedisor, numri i njëjtë i kabinave me numër të njëjtë të udhëtarëve në të, të njëjtën shpejtësi të mundshme me banda rezervuara, ashtu si tramvaj, rehati etj por është një ndryshim i rëndësishëm do të shmangë trafikun e rëndë dhe do ta ruajë mjedisin jetësor  “, tha Gruevski.

Ndërsa sipas VMRO-DPMNE-së, futja e një mjeti të tillë në Shkup do të kushtojë rreth 12 milionë, të cilat do të paguhen në disa këste vjetore.

Përveç shumës së mësipërme për të blerë makina të reja, nuk ka asnjë informacion se sa do të kushtojnë .

Kryesore
Të ngjashme

Leave a Response

Një tetovar ka gjetur një mënyrë, thënë shumë butë, të çuditshme për ...
Zëvendësministri plotësues i Ministrisë së Brendshme, Oliver Andonov, e shfrytëzon si makinë ...
Ushtria Çlirimtare Kombëtare përmes një komunikate me shkrim ka marr përgjegjësinë e ...
Dinko Velev, bullgari i njohur për fushatën e tij në kapjen e ...
Katër balerina shqiptare dhe një badigard, të cilët punonin në lokalin e ...
Mijëra njerëz kanë protestuar jashtë Parlamentit të Maqedonisë, në valën e re ...
Është deputetja më e re në përbërjen parlamentare të Maqedonisë, por duket ...
Mijëra njerëz kanë protestuar jashtë Parlamentit të Maqedonisë, në valën e re ...
Kreu i partisë në pushtet, Gruevski, mbrëmë  bëri të ditur  blerjen e ...
Qindra audio inçizime nga përgjimet në Maqedoni, ku dëgjohen biseda telefonike të ...
Disa të rinj maqedonas kanë rrahur brutalisht me shufra druri një të ...
Kjo është kënga që i kushtohet ish-kryeministrit dhe liderit të VMRO-DPMNE, Nikolla ...
Ka përfunduar për sot seanca gjyqësore për rastin e Kumanovës. Seanca ishte ...
Edhe këtë vit shkollor nxënësit shqiptarë do të mësojnë nga tekste shkollore ...
“Sot po them dy gjëra: zonjusha në fjalë është A.A. nga Shkupi, ...
Maqedoni – Një shpellë në afërsi të Kërçovës e njohur si “Shpella ...
Gjyqi i 37 personave të dyshuar si anëtarë dhe bashkëpunëtorë të një ...
Ndërmarrja publike e Qytetit të Shkupit “Ujësjellësi” në Maqedoni ka falur mbi ...
HARTA E FAQES SHERBIME